January 31, 2010

31

ari ni kwnku, odi tlh mengotakan jnjinya utk blnja kami Baskin Robbin..yeay!!ni adalh akibat drpd kami mndpt pingat emas women coxed 4 msa Asean Varsity Boat Race last November klu xslap..ak, odi, jasmine n ct..nad xde sbb dia ada kt pt buntar melaksanakn tugas sbg ckgu..hehe..odi beli perisa pe ak xpasti la plak..huhu..klu xslap almond choc dgn choc kot..dicmpur together gether dan hasilnya amat menyelerakn..nyum2!! dgn tmbhn air aiskrim soda n keropok plus rojak yg ct beli kami sme2 menikmati keenakan mknn kami di tepi pantai Queensbay..angin sepoi2 bahasa bertiup n bulan mengambang penuh menyertai gelak ketawa kami..indah sungguh waktu itu..(melampau2 ayt ak neh..ngeh3) lpas borak2 kami pn gerak blik..2 je nk cite..yup, 2 je..dh la..dh abis cite dh..dh xde pape..ok, jmpa lagi k..daa~~

2 comments:

Nazatul shima said...

sangat sedap.aku nak jugak..:(

whiteapple said...

mmg best sgt2!!huhu..tba2 cm teruja nk jd peminat setia baskin robin..haha..