January 26, 2012

BAHAGIA DALAM BERPISAH

Assalamualaikum.

Sebelum cite lebih lanjut, aku nak korg lyn dulu lagu ni. 0_o


Amacam? Dah dpt mood? Mood dia lgsg xsama dgn pe yg aku nak cite. Hekhek. Namoo mrh2. Senyum je. Stay cute! Ngeee. *kenaketukkepala*

Ok2. Nak cite la ni. Smlm, dgn xdijangka, without plan, SI DIA ckp nak dtg. Oh yeah! Rasa nak melompat2 mcm bdk 3thn dpt mainan. Tp kena control cun sbb still kt kedai. Kihkih. Disingkatkn cite, balik tu aku perlu ke kedai utk sttle hal fotostat sgla sijil bagai. Semua tu pntg utk dpt cop pngesahan. Nak apply keje perlu kn semua tu kn. So, tunaikn tggjwb dulu ye kwn2.

Dlm pd penat berjalan, kedai byk tutup lg sbb public holiday kn. Patah balik otw balik rumah singgah kedai dkt area rumah plak. Fuhh! Nasib buka dh. Smntra nak tggu fotostat siap, SI DIA dh sampai dh. Aku suh SI DIA cari parking dulu sbb kwsn umah tu mmg ssh nak dpt parking. Dah settle suma, kami pun ketemu. Ala2 malu2 kuceng gitu. Dr jauh dh nmpk SI DIA aku dh tersengih sorg2. Kihkih.

Aku salin baju. Nak pakai jugak baju 1 set yg plan mmg nak pakai for the first time bila jumpa SI DIA. Semangat sungguh! Haha. Sori, bkn gmbr xde tp gmbr buruk sbb org xsantek. Huhu.

Pegi print borang apply keje jap then terus ke kedai mkn. Lapar sungguh. Dlm tggu mknan smpai aku pn settlekan isi borg tu n smpaikn ke tgn SI DIA utk settlekan hal selebihnya. Ada part dlm borg tu aku isi, aku tau niat SI DIA utk tlg aku. Tp SI DIA mcm malu2 nak terus terang. Aku plak dh tau niat SI DIA, lg la aku suka nyakat. Haha. Xmeriah la klu x usik kn. Ngeh3. Xpe, terima syg utk perhatian itu. *sipu-sipumalu*

Ops! Saksi diperlukan! Damn! SI DIA cdgkn akak yg keje skali dgn aku ni. Oh man! Segan sgt nak bwk SI DIA ke kedai n dgn pakaian aku. Pd aku, hal kerja n peribadi aku xsuka campur. Hmm. Nothing is wrong with my outfit. But, ada la yg xkena disebalik cerita. Haha. Ok2, aku kasik korg ketuk kepala.

Dtg kedai, settle isi borg. SI DIA kena interview kejap. Hoho. Segannya. Aku buat muka 5 sen je kt situ. Huh! Lepas tu terus balik. SI DIA kurang sihat sbnrnya. Disebabkan telinga bermasalah. Anyway, thanks to u! You made my day! *hugs*

Maaf! Aku dh merapu pjg2. Walaupun berpisah tp aku ttp boleh senyum. Ye, spt biasa tiap kali jumpa ada bnda yg aku terasa. But, it's ok now. I can handle it. Smile!

p/s Please do not take or copy anything form this site without permission. TQ!

2 comments:

angah-atih-abg said...

Yeay!!!xyah ketuk pale..aku mcm leh bajet je ape yg dsebalik keje..ape yg dsebalik peribadi..teettt!!!hihi

whiteapple said...

Apa yg disebalik keje? Apa yg disebalik peribadi? Cuba cite ckit.haha :p