January 19, 2012

FREELANCE

Assalamualaikum.

Semoga sihat hendaknya pd hari ni ye. Mcm mana dgn aktiviti anda hari ini? Semuanya ok? Harap berjalan dgn lancar la ye. 

Oh, psl tajuk post ni. FREELANCE. Terpikir utk keje scra freelance sj. Sudah bosan dgn keje skrg ni. Duk melangut kt kedai tanpa customer, tanpa ada keje yg perlu dibuat dr check in hingga ke check out. Tanpa kerahan idea yg melampau. Tension dgn kebosanan je. Biasa la keje jd kuli ni kan. 

As I post before in my FB, aku offer nk jd freelance bridesmaid. Haha. Tp ni aku khususkan utk kawan2 yg aku kenal je la eh. Xkenal kang cm xbest plak. Ni bkn keje namanya. Sbb FOC. Hekhek. Sape ntah bgtau aku, aku xigt sape orgnya. Lepas kita jd bridesmaid 3 kali bru tiba giliran kita jd pengantin. Huhu. Tp jgn percaya sgt bnda ni tau! Hanya kata2 je tu. Aku bru sekali. Hehe.

Skrg ni aku buat keje sambilan buat hand made card utk goodies bag. Dah ada satu tempahan dr org terdekat. Sample dh ada. Cuma belum buat kata putus lg utk design dia. Still xde idea nak promote dlm blog mcmne. Sbb aku ni buta IT. Blog ni wat maen tepek je. Tu x santek mcm blog korg. -_-"

Sambil2 tompang kwn aku niaga teddybear, aku tompang niaga card aku ni. Alhamdulillah, ada jugak org sudi nak beli kad aku wat. Terharu mak, nyah! T_T Pe lagi. kata korg kwn yg supportive kan. So, silalah!


Utk link goodies bag card aku tu nnti aku bg ye. Bg aku masa utk renovate blog tu. Haih! Kena berusaha keras ni nak hias blog. Sape leh tlg? -_-"

Keep on supporting us! Thank you in advance!

p/s please do not take or copy anything from this site without permission. TQ!

1 comment:

Siti Norhafizah said...

leh jadi businesswoman berjaya ni.... marketing lbeh sikit=)

semoga berjaya