March 5, 2011

MENGANGGUR

Giler kentang aku tido dr mlm td tghari baru bgn..Pe pnya style anak dara la kamu ni..dush3!! Nak kata qada' tido xde la plak..Xtau la..Disebabkan emosi dlmn kurg stabil mmg tido je la ubat aku skrg..Sbb time tido xpyh pkir pape..Sng cite!! Akibatnya, bdn mula lemau smcm..Kepala angin smcm..Sakit kpla woo tido lama2 ni..Mcmana la korg leh tido sehari suntuk ek? Pelik tul!

Disebabkan tu jugak ari ni mmg xde mood nk wat pape..Alasan tul! Emosi still unstable..Nak keluar mencuci mata tapi pkir kan ari ni ujung minggu mls ah! Nak shopping pun duit xmasuk2 g..Adeh! Makanya, aku duk usha online je..Nyaris klik kt order form..haha..Ko nk byr pakai pe noks? Nak melepak xde gang la plak..So damn boring! Nak buka buku?? Not in the mood yet..

Nak pe sebenarnya? Ntah..Nak g release semak samun dlm kepala ni..Nak g enjoy bagai..Nak keje sbb nak duit..Ada sape2 nk offer aku keje x? Masih xde ke yg nk offer aku jd model cabuk korg? haha..Offer la keje part time yg leh wat online pun boleh..Nak offer aku sugar daddy pun boleh..haha..Ops!!

Nak mencuci mata lagi dgn dress yg cantik2, beg yg gojes mojes, foto yg superb! Later guys!

p/s I was thinking of getting him back.. -_-"

Quotes of the day: Love is when he gives you a hundred reasons to leave, but you still look for one reason to stay.

2 comments:

Nazatul shima said...

aku suke ayat ko yg bawah skali tu..hehehe..:)) happy hunting dear! ;)

whiteapple said...

cima: which one?? yg quote tu ke?? ha, smpai skrg msih mencari jwpn..huhu